Na best lang zoeken

ImageImageLogs and news for those airports and airfields in The Netherlands not covered in the subforums.

Forum rules
ImageImage
Post Reply
User avatar
PiPoServisAir
Scramble Die-Hard
Scramble Die-Hard
Posts: 529
Joined: 12 Nov 2007, 14:44
Subscriber Scramble: PiPoServisAir
Location: Amstelveen 1km from KLM Head Office

Na best lang zoeken

Post by PiPoServisAir »

Weet iemand hier waar ik ergens op dit forum een route plan kan vinden om met scooter van Amstelveen naar Polderbaan te kunnen komen?? Misschien ben ik blind geweest en heb ik er over heen gekeken.

Alvast bedankt

Peace PiPo
The Giant Of The Skies Airbus A380
http://www.airport-weeze.de
http://www.ryanair.com/
Miguel van der Loos
Scramble Addict
Scramble Addict
Posts: 1094
Joined: 19 Oct 2007, 20:46
Subscriber Scramble: Miguel van der Loos
Location: Hendrik-ido-Ambacht

Post by Miguel van der Loos »

Hallo Pipo,

ik weet niet voor hoever je op de volgende wegen kan/mag rijden met de scooter, zo ja, dan kan je de Burg. Colijnweg door het A'damse Bos nemen. Bij de Schipholdijk ga je rechtdoor over de rotonde en gaat het over in de Schipholweg. Die rij je helemaal uit tot de kop van de Polderbaan.

Je kan ook een eind terug bij de kruising Schipholweg/Hoofdweg, de Hoofdweg linksaf nemen richting Hoofddorp tot de Vijfhuizerweg. Daar ga je dan linksaf. Je kan doorrijden tot de brandweerpoort. Daar vlakbij is er een aantal plekken waar je kan staan langs de taxibaan.

Als je naast de Polderbaan wil staan, kan je vanaf de kop van de baan de Drie Merenweg nemen en dan bij de Vijfhuizerweg linksaf. Bij de kruising van de Vijfhuizerweg/Ijweg heb je de keus; of rechtdoor naar de baan, of linksaf naar de baan. Je staat nu aan de westkant van de baan.

Als je aan de oostkant van de baan wil staan, kan je de Ijweg vanaf de Schipholweg nemen (linksaf). Je rijdt dan vanzelf richting baan.

Ik hoop dat het duidelijk is, anders kan je op http://www.local.live.com" onclick="window.open(this.href);return false; of op Google Earth kijken.

Groeten,

Miguel
Post Reply

Return to “Spotting Netherlands”