Installeren Lightroom 4

ImageImageDedicated forum for all your questions, remarks etc about (aviation) photography, digital as well as old fashioned film.

Forum rules
ImageImage
Post Reply
User avatar
Bianca
Scramble Junior
Scramble Junior
Posts: 249
Joined: 10 Mar 2003, 19:43
Type of spotter: Fotograaf
Subscriber Scramble: Bianca
Location: Sliedrecht

Installeren Lightroom 4

Post by Bianca »

Hallo,

Afgelopen zaterdag heb ik Lightroom 4 gekregen, vandaag eindelijk de tijd om het te installeren. Dvdtje in de laptop en installeren, althans dat dacht ik. Het dvdtje doet helemaal niks. Heb ik weer, de vorige versie had ik illegaal en werkte prima, en deze doet niks. Trial downloaden via internet dan maar. Via Internet Explore werkt dit ook niet, via Chrome lukte dit weer wel. Na een kleine 10 minuten downloaden dacht ik eindelijk Lightroom 4 te openen, maar helaas. Ik krijg de volgende melding: Lightroom_4_LS11.exe Kan niet opslaan vanwege onvoldoende rechten. Sla op een andere locatie op.

Iemand enig idee wat hier de oplossing voor is?? Kan dit aan de hoeveelheid RAM geheugen liggen??

Alvast bedankt,
Bianca
User avatar
nilsko
Scramble Addict
Scramble Addict
Posts: 1391
Joined: 06 Sep 2002, 14:53
Type of spotter: F2
Subscriber Scramble: No
Location: Doorn
Contact:

Re: Installeren Lightroom 4

Post by nilsko »

Het lijkt erop dat het gebruikersaccount waarmee je op je laptop ingelogd bent niet voldoende rechten heeft om software als Lightroom te installeren. Kan je inloggen als beheerder/administrator?
User avatar
SquAdmin
Scramble Master
Scramble Master
Posts: 3734
Joined: 21 Feb 2003, 11:04
Location: C a/d Y

Re: Installeren Lightroom 4

Post by SquAdmin »

De laatste stap van een download actie kan het verplaatsen van het bestand zijn naar de map die je gespecificeerd hebt (sommige browsers downloaden het naar je temp folder onder je profiel en kopieren daarna pas naar de doelfolder). Als je op die doelfolder onvoldoende rechten hebt of er zit iets eigenaardig binnen Windows dwars kan dit foutgaan. Probeer eens naar je desktop te downloaden.
Greetz,

Patrick
Post Reply

Return to “Photography”