Subject: Luchtvaartbeurs Luchtvaart Vereniging Twenthe

ImageImageDedicated forum for all your questions, remarks etc about (aviation) photography, digital as well as old fashioned film.

Forum rules
ImageImage
Post Reply
User avatar
aerovet
Scramble Junior
Scramble Junior
Posts: 151
Joined: 14 Sep 2005, 18:49
Subscriber Scramble: aerovet
Location: NL
Contact:

Subject: Luchtvaartbeurs Luchtvaart Vereniging Twenthe

Post by aerovet »

Bericht op verzoek van de L.V.T.:

Beste luchtvaart collega,

Ook voor de fotografie van militaire vliegtuigen zijn velen onder ons aangeland in het digitale tijdperk. Echter er zijn nog steeds fotografen, die ook militaire vliegtuigen fotograferen op de conventionele manier met (dia)films.

Deze luchtvaart vrienden verzamelen dan ook nog steeds dia’s. Maar er zijn er ook, die met hun dia verzameling uit het verleden niets meer doen en er zelfs al jaren niet meer naar omgekeken hebben.

Misschien is dit een goed moment om je verzameling te gelde te maken! Hiervoor biedt de Luchtvaart Vereniging Twenthe op 7 oktober a.s. de gelegenheid om op de jaarlijkse luchtvaartbeurs je dia’s en andere luchtvaart spullen te koop aan te bieden..

Hiervoor wordt de mogelijkheid geboden om een of meerdere tafels te huren. De huur van een tafel bedraagt € 20.00. Uiteraard behoort ook het ruilen van dia’s en andere luchtvaartspullen tot de mogelijkheid op deze dag. Voor kopers is deze beurs ook een interessante gelegenheid. Er zullen stands zijn met dia’s, foto’s, boeken, tijdschriften, badges, luchtvaart dvd’s en andere militaire luchtvaart memorabilia.

Voor verdere info, contact: hanskoning47@ziggo.nl

Verder zijn er zoals elk jaar weer deelnemers uit het buitenland, bijvoorbeeld Engeland, Duitsland, Frankrijk, Italië. Tevens zullen er dit jaar een tweetal (dia)verzamelingen aangeboden worden van onze luchtvaartvrienden Frank Matthes en Jacques Guillem, die helaas zijn overleden en waarvan de nabestaanden deze op de beurs te koop aanbieden. Daarnaast zullen de verzamelingen van Hans Nijhuis en Ferenc Marton te koop worden aangeboden.

Al met al een goede reden om deze beurs te bezoeken op 7 oktober a.s. bij Hotel-Restaurant Frans op den Bult te Deurningen, dichtbij Hengelo(O)

Voor verdere info zie de website van de L.V.T. Luchtvaart Vereniging Twenthe: www.lvtwenthe.nl
Proud to be a boomer!
Post Reply

Return to “Photography”