Algemene Leden Vergadering - Gilze-Rijen Aviation Society

ImageImageA special Forum for Gilze-Rijen and Gilze Rijen Aviation Society (GRAS) with news, facts and social talk from the south.

Moderator: SWAT 11

Forum rules
Image
Image
This forum is supervised by GRAS, Scramble only hosts this forum. The basic rules of the Scramble Message Board also apply to this forum, but GRAS may have additional regulations. Dutch is the main language here but English is allowed too.
Post Reply
User avatar
SWAT 11
Moderator
Moderator
Posts: 1712
Joined: 26 Aug 2002, 22:22
Type of spotter: S4
Subscriber Scramble: SWAT 11
Location: Galder
Contact:

Algemene Leden Vergadering - Gilze-Rijen Aviation Society

Post by SWAT 11 »

datum: 17 april 2009
aanvang: 20.00 uur
locatie: 't Vermaeck aan de hoofdpoort van de vliegbasis Gilze-Rijen



Geachte leden van de GRAS,

Op vrijdag 17 april is het weer zover. De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van de GRAS wordt dan gehouden op de inmiddels bekende locatie 't Vermaeck. Deze vergadering is de gelegenheid bij uitstek om kennis te maken met de leden van het bestuur en de leden van de andere secties binnen het GRAS-team. Alle secties zullen verslag doen van hun activiteiten in het afgelopen jaar en uiteraard kunnen jullie vragen hierover stellen. Ook is er de mogelijkheid om vooraf punten ter bespreking in te brengen. Deze eventuele punten moet je dan wel uiterlijk 14 april schriftelijk of per e-mail ingediend hebben bij het bestuur.

Een ander belangrijke reden om op de vergadering te komen is het feit dat het bestuur voornemens is om de vereniging om te zetten naar een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid. Om dit te kunnen doen hebben we een 2/3 meerderheid van de aanwezige leden nodig.

Na afloop van de ALV is er de gelegenheid om nog enkele foto reportages te laten zien (beamer is beschikbaar). Heb je dus nog een leuke reportage die je met je collega-spotters wilt delen, maak dan een selectie van je beste foto’s en neem die vrijdagavond mee. Ook is er iemand van On Dutch Wings aanwezig die hun recent uitgekomen serialboekje (MASR 2009) onder jouw aandacht wil brengen. Alleen op deze avond is een speciale actieprijs van € 17,50 (contante betaling) van toepassing in plaats van de gebruikelijke 19 euro plus verzendkosten.

De agenda:

1. Opening om 20:00u
2. Verslag van het bestuur
3. Evaluatie GRAS reizen
4. Evaluatie Take-Off
5. Evaluatie GRAS activiteiten
6. Evaluatie website
7. Financieel jaarverslag
8. Bevindingen kascontrolecommissie
9. Voorstel contributie 2010
10. Bestuurssamenstelling
11. Behandeling ingebrachte punten
12. Rondvraag
13. Sluiting

Uiteraard hopen wij jullie allemaal te mogen ontmoeten op deze avond.

Met vriendelijke groeten,

Kees van der Velden
secretaris GRAS
Post Reply

Return to “Gilze-Rijen & GRAS”