20 Slechtste maatschappijen, welke vloog jij?

ImageSocial talk, maar dan in het Nederlands. Dit is de opvolger van het Praethuis uit het BBS tijdperk. Tagline verplicht !

Forum rules
Image
NL1972
Scramble Rookie
Scramble Rookie
Posts: 83
Joined: 05 Apr 2023, 19:21

Re: 20 Slechtste maatschappijen, welke vloog jij?

Post by NL1972 »

Ik vloog vaak met Martinair vooral met vakantiecharters, wat een keigoede maatschappij die gratis catering aanbood. Zeker waren erg mooie stewardessen met rode uniformen aan aan boord met zulke mooie glimlach. Transavia is nog wel goede maatschappij vooral in het verleden ook net als Martinair, Air Holland en KLM ook gratis catering aan boord had en biedt ook catering tegen kosten aan... is veranderd in een lage kosten maatschappij. TuiFly (voorheen Arkefly) is ook erg goede maatschappij met meer comfort aan boord en eventueel ook tegen betaling catering aangeboden. Ik vloog ook Inter Airlines(Turkije), een Boeing 737-800 van Amsterdam naar Antalya en 15 dagen later terug naar Amsterdam, een goede maatschappij met gratis eten en drinken aan boord, weinig beenruimte. Verder vloog ik ook met Iberia van Amsterdam naar Palma de Mallorca en ook 15 dagen later terug naar Amsterdam met een Airbus A300-B4, in vakantiecharter met gratis eten en drinken aan boord, meer beenruimte. Ik vloog ook met de KLM Airbus A310-200 van Amsterdam naar Malaga in een Business Class cabine, wat een ruime stoelen waren dat en meer beenruimte dan Economy Class, ook kregen we in die tijd gewoon gratis eten en drinken aan boord bij de KLM.

Ik vloog maar 1 keer met Air Holland in 1986 met een Boeing 727-200 van Amsterdam naar Tenerife en 15 dagen later gingen we weer terug naar Amsterdam via Tenerife, ook zaten we gewoon in Economy Class en kregen we ook gratis eten en drinken aan boord. Een Boeing 727 maakte wel meer lawaai dan een modernere Boeing 737-300 van Transavia.
Post Reply

Return to “'t Praethuys”