Fotowedstrijd Airbus A340 Koningsdag EHTW

ImageSocial talk, maar dan in het Nederlands. Dit is de opvolger van het Praethuis uit het BBS tijdperk. Tagline verplicht !

Forum rules
Image
Post Reply
Edel
Scramble Junior
Scramble Junior
Posts: 160
Joined: 18 Aug 2008, 14:25

Fotowedstrijd Airbus A340 Koningsdag EHTW

Post by Edel »

!!! VLIEGTUIGSPOTTERS OPGELET !!!

Bij goed weer is het donderdag (27 April) zover, AELS verwelkomt het eerste vliegtuig voor deassemblage op Twente Airport, een Airbus A340-300. Ze vertrekt naar verwachting rond 9 uur uit Zürich. De vlucht wordt uitgevoerd onder vluchtnummer LX5180. De verwachte aankomsttijd is 10:30, maar dit kan worden vertraagd of uitgesteld, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het vliegtuig, met registratie HB-JMK en serienummer 169, is 20 jaar oud. Vanochtend (24 April 2017) is ze geland in Zürich (ZRH) na haar laatste commerciële vlucht vanuit Johannesburg (JNB). In haar vlieghistorie heeft ze eerst voor Austrian Airlines gevlogen en de laatste jaren voor Swiss International Airlines, die ook de laatste vlucht zal uitvoeren.

Wij willen graag mooie foto's van deze gebeurtenis. AELS nodigt dan ook iedereen uit om foto's van de landing met ons te delen zodat we die kunnen gebruiken in onze communicatie. De mooiste foto zullen wij belonen met een raam deel uit dit vliegtuig gezaagd. Die bijvoorbeeld dienst kan doen als fotolijst van dezelfde foto. Je kan je foto's sturen naar info@aels.nl.
Post Reply

Return to “'t Praethuys”