DSC 2017

ImageImageHere you will find messages from the Scramble Administration and Editorial Team. Please read them! You can also leave any comments or suggestions about this Message Board, the Scramble website or the magazine.

Forum rules
ImageImage
Post Reply
Miguel van der Loos
Scramble Addict
Scramble Addict
Posts: 1094
Joined: 19 Oct 2007, 20:46
Subscriber Scramble: Miguel van der Loos
Location: Hendrik-ido-Ambacht

DSC 2017

Post by Miguel van der Loos »

Hallo,

wie weet of dit jaar weer de Dutch Spotters Conventie wordt gehouden?

Grt.
Miguel
Last edited by Miguel van der Loos on 15 Feb 2017, 08:38, edited 1 time in total.
User avatar
Alpha Kilo One
Scramble Master
Scramble Master
Posts: 4427
Joined: 25 Apr 2005, 16:17
Type of spotter: F5
Subscriber Scramble: Jein 😉

Re: DSC 2017?

Post by Alpha Kilo One »

20 mei 2017 !

Zelfde locatie als vorig jaar.
"Nix bliev wie it es"
User avatar
Scramble Bestuur/Board
Scramble Rookie
Scramble Rookie
Posts: 73
Joined: 05 Nov 2016, 21:47
Subscriber Scramble: Scramble Bestuur

Re: DSC 2017?

Post by Scramble Bestuur/Board »

Hoi Miguel,

In het nummer dat vandaag verschenen is staat de volgende advertentie:

Dutch Spotters Convention
zaterdag 20 mei 2017
10.00 - 16.00 uur
Worldhotel Wings Rotterdam

Op zaterdag 20 mei 2017 wordt in samenwerking met de stichting AIRnieuws Nederland weer een luchtvaartbeurs georganiseerd. Deze beurs vond zijn oorsprong in het najaar van 1996, onder de naam Dutch Spotters Convention (DSC). Al jaren is het dé plaats voor de Nederlandse luchtvaartenthousiast om allerlei luchtvaartgerelateerde zaken te kopen, te verkopen of te ruilen.

De luchtvaartbeurs vindt dit jaar weer plaats in het Worldhotel Wings Rotterdam, aan het Rotterdam Airportplein 55, naast de aankomsthal op Rotterdam The Hague Airport. In het hotel zullen, in de zaal Dakota op de tweede verdieping, tientallen stands zijn opgesteld met dia’s, foto’s’s, video’s, boeken, tijdschriften, DVD’s/CD’s, ansichtkaarten, vliegtuigmodellen en vele andere verzamelobjecten gerelateerd aan de luchtvaart. Ook andere verenigingen en bedrijven verbonden met de luchtvaart en luchtvaarthobby zullen aanwezig zijn. Om tussendoor even bij te komen van alle actie is de bar van het hotel een prima plaats om even onder het genot van een kop koffie en/of een broodje bij te praten met vrienden en collega-hobbyisten. Voor elke luchtvaartliefhebber is er wel iets te doen, dus we nodigen dan ook iedereen van harte uit om op zaterdag 20 mei 2017 naar het Worldhotel Wings op Rotterdam The Hague
Airport te komen.

Het hotel is per auto bereikbaar via snelweg A13. Bezoekers van de luchtvaartbeurs kunnen parkeren in de parkeergarage van het hotel. Dit is de eerste 3 uur gratis, het vierde uur kost €1,- uur daarna komt er €2,- per uur bij. Een dagkaart kost €10,-.
Het Worldhotel Wings is ook per bus 33 bereikbaar vanaf het Centraal Station en vanaf metrostation Meijersplein (reisduur ongeveer 20-25 minuten). Voor meer informatie en de dienstregeling, zie http://www.ret.nl.

Toegang tot de luchtvaartbeurs is €3,-. Dames en kinderen tot 12 jaar hebben vrij toegang. De beurs duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Tafels van circa 140x80 cm kunnen gereserveerd worden voor een prijs van €15,- per stuk en zijn alleen beschikbaar bij betaling vooraf. Om één tot maximaal vier tafels te reserveren kun je contact opnemen met Leo Hoogerbrugge (zie contactgegevens hieronder). Er is slechts een beperkt aantal tafels beschikbaar, dus wees er snel bij!
Namens het bestuur / On behalf of the board
Miguel van der Loos
Scramble Addict
Scramble Addict
Posts: 1094
Joined: 19 Oct 2007, 20:46
Subscriber Scramble: Miguel van der Loos
Location: Hendrik-ido-Ambacht

Re: DSC 2017

Post by Miguel van der Loos »

Dank jullie wel voor de reacties.
Ik zag het al gisteren in de nieuwste Scramble.

Miguel
aviodromefriend
Scramble Master
Scramble Master
Posts: 3518
Joined: 03 Dec 2006, 22:10
Type of spotter: zo snel afgekeurd, ik kreeg geen kans S5 te worden
Location: Airshows, EHKD, Where HAT eh took me

Re: DSC 2017

Post by aviodromefriend »

Enige kans op een platformtour? (Heb trouwens al een vrije dag genomen hiervoor.)
De Zamboni heeft kramp in zijn achterwiel
Jan Maarten Smeets, Heerenveen 31 oktober 2009
jswart
Scramble Newbie
Scramble Newbie
Posts: 37
Joined: 25 Oct 2007, 11:40
Subscriber Scramble: jswart

Re: DSC 2017

Post by jswart »

aviodromefriend wrote:Enige kans op een platformtour? (Heb trouwens al een vrije dag genomen hiervoor.)
D.S.C. NIEUW INFO !!

E-mail: luchtvaartbeurs@hotmail.com

Persbericht
Contactpersoon: Leo Hoogerbrugge
Telefoon: 06-55500408
(Bij voorkeur tussen 19:00 en 20:00u)

LUCHTVAARTBEURS - 20 MEI 2017 - 10.00-16.00 UUR - WORLDHOTEL WINGS ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT
ROTTERDAM APRIL 2017: Op zaterdag 20 mei 2017 organiseren wij in samenwerking met de stichting AIRnieuws Nederland weer een luchtvaartbeurs. Deze beurs vond zijn oorsprong in het najaar van 1996, onder de naam Dutch Spotters Convention (DSC). Al jaren is het dé plaats voor de Nederlandse luchtvaartenthousiast om allerlei luchtvaartgerelateerde zaken te kopen, te verkopen of te ruilen.

De luchtvaartbeurs vindt dit jaar weer plaats in het nieuwe Worldhotel Wings Rotterdam, aan het Rotterdam Airportplein 55, naast de aankomsthal
op Rotterdam The Hague Airport. In het hotel zullen, in de zaal “Dreamliner” op de tweede verdieping, tientallen stands zijn opgesteld met dia’s, foto’s, video’s, boeken, tijdschriften, DVD’s/CD’s, ansichtkaarten, vliegtuig-modellen en vele andere verzamelobjecten gerelateerd aan de luchtvaart.
Ook andere verenigingen en bedrijven verbonden met de luchtvaart en luchtvaarthobby zullen aanwezig zijn.
Om tussendoor even bij te komen van alle actie is de bar van het hotel een prima plaats om even onder het genot van een kop koffie en/of een broodje bij te praten met vrienden en collega-hobbyisten.
Voor elke luchtvaartliefhebber is er wel iets te doen, wij nodigen dan ook iedereen van harte uit om op zaterdag 20 mei 2017 naar het Worldhotel Wings op Rotterdam The Hague Airport te komen.

Op zaterdag 20 mei 2017 zal ook Rotterdam The Hague Airport vertegenwoordigd zijn op de Luchtvaartbeurs, die gehouden wordt in het WorldHotel Wings.
De luchthaven zal met een informatiestand aanwezig zijn en biedt tevens de mogelijkheid om ter plaatse in te schrijven voor een kijkje achter de schermen
tijdens een bus-rondrit. Operationeel is het (in tegenstelling tot voorgaande jaren) misschien niet mogelijk om fotostops te houden tijdens deze rit.
Deze (gratis) rondleiding vindt plaats op dezelfde dag van 14.00 tot ca. 15.30 uur.

Inschrijven hiervoor kan alleen in de informatiestand op de beurs vanaf 10.00 tot 13.00 uur (echter: zolang er plaats beschikbaar is!) Om teleurstellingen
te voorkomen is tijdige aanmelding dus gewenst.
Neemt u dan uw identiteitsbewijs (rijbewijs of paspoort) mee en wees bewust dat er géén vloeistoffen en scherpe voorwerpen mee mogen tijdens de rondleiding.
Wij hopen u te mogen begroeten op 20 mei a.s.
Het hotel is per auto bereikbaar via snelweg A13. Bezoekers van de luchtvaartbeurs kunnen parkeren in de parkeergarage het hotel. Dit is de eerste 3 uur gratis en kost €1,- het eerste uur, daarna €2,- per uur. Een dagkaart kost €10,-.
Het Worldhotel Wings is ook per bus 33 bereikbaar vanaf het Centraal Station (reisduur ongeveer 25 minuten) en vanaf Metrostation Meijersplein (reisduur ongeveer 5 minuten). Voor meer informatie en de dienstregeling, zie http://www.ret.nl.

Toegang tot de luchtvaartbeurs is €3,-. Dames en kinderen tot 12 jaar hebben vrij toegang. De beurs duurt van 10.00 tot 16.00 uur.
Tafels van circa 140x80 cm kunnen nog gereserveerd worden voor een prijs van €15,- per stuk en zijn alleen beschikbaar bij betaling vooraf. Om één tot maximaal vier tafels te reserveren kun je contact opnemen met Leo Hoogerbrugge, zie contactgegevens bovenaan dit bericht.

De organisatie van de Dutch Spotters Convention is in samenwerking met AIRnieuws Nederland. Deze stichting promoot de luchtvaarthobby via een website voor de luchtvaartenthousiast. Leden van deze organisatie zullen aanwezig zijn en hebben ook een stand.
Post Reply

Return to “Messages from & to Scramble”